Emile Verhaeren
Museum

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

een organisatie van ClientMatch

EEN KENNISMAKING MET EMILE VERHAEREN

Emile Verhaeren is nog steeds een naam in de wereld van de Europese en Belgische letteren. Zijn werk werd vertaald in meer dan 28 talen. Als Franstalig dichter van Vlaamse origine neemt hij in de literatuur van ons land een heel merkwaardige plaats in. Een ontdekking waard.

ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Om het bezoek aan het museum aantrekkelijk te maken voor de zakelijke wereld heeft ClientMatch drie zakelijke arrangementen voor 20 personen uitgewerkt. Daarbij werd getracht om het nuttige met het aangename te combineren. Alle arrangementen bestaan uit de mogelijkheid om te vergaderen in het Verhaerenmuseum, te genieten van een ontbijt, lunch of aperitief en de tentoonstellingen te bezoeken onder leiding van gediplomeerde gidsen.

ARRANGEMENT 1

ochtendvergadering
Een ochtendvergadering in het Verhaerenmuseum in combinatie met een luxueus ontbijt en een geleid bezoek aan de tentoonstelling in het voorjaar en/ of najaar. De kostprijs voor dit arrangement bedraagt € 30,- ex BTW per persoon. Hierbij is uitgegaan van minimaal 20 personen.

ARRANGEMENT 2

lunchvergadering
Een lunchvergadering in het Verhaerenmuseum in combinatie met een driegangenmenu en een geleid bezoek aan de tentoonstelling in het voorjaar en/ of najaar. Het menu wordt samengesteld met zoveel mogelijk met lokale en seizoensgebonden producten, inclusief een aangepast wijnarrangement. De kostprijs voor dit arrangement bedraagt € 55,- ex BTW. Hierbij is uitgegaan van minimaal 20 personen.

ARRANGEMENT 3

aperitiefvergadering
Een aperitiefvergadering in het Verhaerenmuseum in combinatie met een aperitief (cava witte wijn en vers fruitsap) vergezeld met verfijnde hapjes en een geleid bezoek aan de tentoonstelling in het voorjaar en/ of najaar. De kostprijs is € 35,- ex BTW per persoon. Hierbij is uitgegaan van minimaal 20 personen.

EXTRA

Er bestaat eveneens de mogelijkheid om de conservator van het Verhaerenmuseum, de heer Rik Hemmerijckx, een lezing te laten houden over de volgende onderwerpen:

  • De netwerken van Emile Verhaeren
  • Emile Verhaeren en de Eerste Wereldoorlog
  • Emile Verhaeren en de liefde
  • Emile Verhaeren en het geloof in vooruitgang
  • Emile Verhaeren over ongelijkheid

Als aandenken kunnen de gasten kiezen voor het speciale Verhaeren bier in een grote fles dat in het jubileumjaar gebrouwen zal worden of een dichtbundel van Emile Verhaeren in één van de nieuwe vertalingen die in 2016 zullen verschijnen.

Bovendien staan wij er altijd voor open om speciale arrangementen met de lokale horeca uit te werken.

VOOR MEER INFORMATIE EN RESERVATIE:

Lucas Smits van Waesberghe
ClientMatch
www.clientmatch.org
Hingenesteenweg 132a
2880 Bornem
Tel +32 (0) 3 – 293 54 89
GSM. +32 (0) 495 – 69 78 21

This site is registered on wpml.org as a development site.